Śniadanie ok. 7.15 -Bułka grahamka -ser żółty (topiony 2 plasterki) -papryka 140g -mleko 250g II Śniadanie ok 10.00: -Bułka grahamka -ser twarogowy chudy 100g -banan 1szt Obiad ok 14.00-15.00: -ryż 50g -(zależy od mamy, na to nic nie poradze. Najczęściej jakis kotlet. Chyba ze moge tu wrzócic 2-3 jajka sadzone) -warzywa -oliwa z oliwek 20g Posiłek [...]
Wiek 17 lat waga 60kg wzrost 176 cel przyrost masy ciała proszę o sugestje I makaron 100g mleko 2% 300ml serek czekoladowy 50g II 4 bulki zwykle 80g ser topiony tłusty 25g jogurt owocowy III Marchewka z jabłkiem 50g marchwi 20g jabłka indyk skrzydło bez skóry 80g ryż 150g oliwa z oliwek 20g IV kakao nesquik 50g jajka sadzone 25g chleb żytni 25g [...]
[...] aktywności fizycznej podejmowanej w trakcie tygodnia raz na 2 tygodnie graw piłke Stan zdrowia stan zdrowia oceniam na dobry Dotychczasowy sposób odżywania 1 sniadanie 100g serka waniliowego i 100g 2 obiad pól torebki ryzu piers z kurczaka surowka 3 jajka-ryba 4 kanapki w pracy z czarnym pieczywem 5 serek wiejski 30min przed snem 1 tydzien [...]
[...] na redukcję i nie wiem czy oprócz tłuszczu tracę także mięśnie, ponieważ przez ostatnie 5 tygodni straciłem 4 kg Moja dieta I posiłek 100 g owsianki 3 duże jajka pomidor 100g II posiłek 150-200 g piersi z kurczaka/lub puszka tuńczyka łyżka oliwy z oliwek ogórek 200 g III posiłek 100 g ryżu naturalnego brązowego 150-200 g piersi z kurczaka [...]
[...] tylko tak delikatnie rzadka. i na koniec w jakiejś wysokiej miseczce układamy to warstwami, dwa/trzy kawałki ryby i sos, dwa trzy kawałki ryby i sos itp. itd. wartości : w 100g ok. 110kcal : b- 12g t- 5g w- 2g foto : http://images61.fotosik.pl/288/156c95b8552b1824med.jpg podziękowania dla mojej [...]
Racuchy Jabłkowe Składniki: 50g mąki orkiszowej razowej 50g WPC (u mnie trec waniliowy) 100g maślanki naturalnej 2 całe jajka słodzik Przygotowanie: jajka roztrzepać trzepaczką razem z maślanką, wszystkie suche składniki wymieszać i dodać do masy jajeczno - maślankowej, Do masy dodać 1 duże całe starte jabłko. Całość odstawić na ok pół h. Smażyć [...]